Tinglev Bogtrykkeri leverer fra idé til færdig tryksag


Til tiden og til prisen

Vi har i mange år hjulpet vore kunder med at få ideerne præciseret og nedfældet på papir, for derefter at blive omsat til brochurer og tryksager.

Det vil vi også gerne gøre for dig og din virksomhed.

Tinglev Bogtrykkeri har været i reklamebranchen i næsten 100 år og vi videreudvikler os hele tiden og er på forkant med de nyeste medier og trends, både hardware- og softwaremæssigt. Det sætter os i stand til at yde det optimale for din virksomhed og sikre den bedste service og et unikt produkt.

Vi er et effektivt trykkeri, som lægger stor vægt på en tæt dialog med vore kunder. Vi lover ikke mere, end vi kan holde.

Rådgivning

En af vores fornemmeste opgaver er at videreformidle vores faglige viden, så din virksomhed får det bedst mulige resultat. Derfor er det en vigtig del af samarbejdet at vi lytter til dit behov og dine ønsker.

Med en stor viden om både branchens traditioner og udvikling er vi altid i stand til at rådgive jer om de nyeste muligheder inden for både trykteknik og papirvalg. Derudover producerer vi websites/hjemmesider, der både i design og budskab rammer jeres målgruppe.

Hos Tinglev Bogtrykkeri er en tryksag derfor aldrig bare en tryksag. Kontakt os gerne hvis du vil “se os an” inden du overlader dine tryksager til os.